Boje zemlje je TV emisija koja se emitira u dva izdanja; zelena i plava. Poljoprivredna emisija Boje zemlje donosi vijesti iz svijeta poljoprivrede u vaš dom. Upoznajemo vas s radom poljoprivrednika u Istri, ali i šire. Želimo zabilježiti i popularizirati istarsku tradiciju, autohtone proizvode i rad na zemlji. Osim poljoprivrede, emisija Boje zemlje donosi vam priče s mora i priče o moru. Upoznajemo vas s običajima i kulturnom baštinom ribarskih mjesta, vodimo na ribarske manifestacije i jadransko podmorje.

Napokon je završila 2020. godina koja nam je donijela više problema nego dobroga.Ostat će zapamćena po pandemiji, promjeni načina života i navika, potresima, ali i po ujedinjenju cijele nacije kad je potrebna pomoć.

Otkad smo krenuli s emitiranjem naš je cilj širenje i promoviranje pozitivnih priča. S tim ciljem nastavljamo i u novoj 2021. godini. Nedavni događaji, potresi koji su pogodili Sisačko-moslavačku županiju potakli su nas da zavirimo u arhivu i prisjetimo se lijepih priča i predivnih ljudi koje smo upoznali u toj županiji.