Marketing

Poljoprivredna emisija Boje zemlje krenula je s emitiranjem 10. studenog 2018. godine, a emitira se na lokalnoj televiziji TV Nova u dva termina, premijerno subotom u 19 i 30 te reprizno u nedjeljom u 10 i 30. Prva sezona planirana je u razdoblju od 10. studenog 2018. do 29. lipnja 2019. godine. Specijalizirana poljoprivredna emisija traje 20 – 30 minuta, a svi sadržaji dostupni su na web stranici i društvenim mrežama u multimedijalnom obliku što doprinosi većoj vidljivosti sadržaja kod svih dobnih skupina.

Poljoprivredna emisija Boje zemlje bavi se aktualnim poljoprivrednim temama, donosi stručne savjete i informacije o aktualnim natječajima i mjerama. Posjećuju se poljoprivrednici, ali i hobisti, te razne poljoprivredne manifestacije. Pristup u realizaciji emisije razlikuje se od pristupa poljoprivrednim temama u produkciji lokalnih medija. Kao vanjska produkcija, u mogućnosti smo na proizvodnju i realizaciju utrošiti puno više vremena i sredstava čime sadržaj dobiva na kvaliteti. U izradi sadržaja sudjelovati će novinari specijalizirani za poljoprivredu što je velika prednost prema drugim produkcijama i lokalnim medijima.

Što Vam možemo ponuditi?

Gledanost poljoprivredne emisije Boje zemlje iznosi između pedeset i osamdeset tisuća prijemnika. Osim u Istarskoj županiji, visoka gledanost zabilježena je i u Primorsko-goranskoj županiji. Putem MAX TV-a, ISKON TV-a i B NET-a, TV Novu moguće je pratiti i u ostatku Hrvatske. Može se pratiti i online na live streamu TV Nove.

U mogućnosti smo ponuditi Vam veću vidljivost i promociju na području Istarske županije te pružiti direktan pristup prema potencijalnim kupcima kroz poljoprivrednu emisiju Boje zemlje i popratnu web stranicu te promociju na društvenim mrežama.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju možemo Vam ponuditi sljedeće:

  • IZRADA REPORTAŽE

Reportaža u trajanju 3 – 5 minuta, ovisno o tematici, sugovornicima i dogovoru. Osim emitiranja u televizijskom programu reportaža će biti dostupna i na YouTube kanalu unutar emisije i kao zaseban prilog čime će doseći veću vidljivost među ciljanom publikom. Također će se objaviti na web stranici emisije i društvenim mrežama.

  • REKLAMNI SPOTOVI U SKLOPU EMISIJE

Ukoliko želite reklamu za Vaš proizvod, to možete ostvariti u reklamnom bloku koji se emitira unutar emisije. Reklamni spot u trajanju do 15 sekundi objavit će se unutar poljoprivredne emisije koja se emitira dvaput tjedno, premijerno u subotu u 19 i 30, te reprizno nedjeljom u 10 i 30. 

  • NAGRADNA IGRA

U sklopu poljoprivredne emisije Boje zemlje, moguće je organizirati nagradnu igru gdje možete podijeliti svoje promotivne materijale. Pravila nagradne igre i podjela prema dogovoru. Postoji mogućnost nagrađivanja putem web stranice i društvenih mreža. Trajanje do jedne minute.

  • NAJAVA DOGAĐAJA, MANIFESTACIJE, EDUKACIJA, PREDAVANJA 
  • PRAĆENJE DOGAĐAJA, MANIFESTACIJE 
  • OGLAŠAVANJE NA WEB STRANICI

Na našoj web stranici možete se oglašavati ili objaviti članke o vašim proizvodima, stručnim savjetima vezanim uz korištenje vaših proizvoda te njihovo djelovanje.

                    BANERI

                    Nudimo vam i zakup prostora na našoj web stranici i to

300X250 CIJENA: 1000 KN mjesečno

300X600 CIJENA: 2000 KN mjesečno

                    SPONZORIRANI ČLANAK          

                    fiksna pozicija na 7 dana + objava na društvenim mrežama CIJENA: 1000 KN

Za ugovaranje oglašavanja na  duže od godinu dana popust 20%. 

  • PROIZVODNJA PROMOTIVNIH AUDIOVIZUALNIH SADRŽAJA

U mogućnosti smo ponuditi Vam proizvodnju promotivnih videa za vaša gospodarstva, proizvode i sadržaje te praćenje manifestacija, seminara i konferencija. 

Ukoliko ste zainteresirani za nešto od ponuđenog, za daljnji dogovor nam se možete javiti putem kontakt forme ili na mail press(@)boje zemlje.hr.