Ususret nadolazećim blagdanima, u četvrtak 8. prosinca u Radioni Re-Geppetto očekuje vas besplatna radionica izrade ukrasa od raznih otpadnih i prirodnih materijala te izrada pokaznog bora od suhih grana i sušenog voća 

FOTO: Zelena Istra

Zelena Istra poziva građane na besplatnu reuse radionicu u Radioni Re-Geppetto. Kreativan proces izrade ukrasa od raznih otpadnih i prirodnih materijala vodit će Iva Kreativa, tj. Iva Kuzmanović. Iva je poznata po svojim kreativnim radionicama te koristi različite likovne tehnike, ali naglasak je gotovo uvijek  na ponovnoj uporabi i korištenju prirodnih materijala. 

Besplatna radionica izrade zero-waste blagdanskih ukrasa održat će se u četvrtak 8. prosinca u 17:30 sati u Radioni Re-Geppetto. Blagdansko vrijeme je vrijeme kada kupujemo i trošimo još više te stvaramo velike količine nepotrebnog otpada od božićnih ukrasa, nepotrebnih poklona do sjajnih papira za omatanje. Uz sve zabavne zimsko-blagdanske radosti postavlja se pitanje kako će se sve to odraziti na okoliš u kojem živimo.

Osim praktične radionice izrade zero-waste ukrasa očekuje vas i kratko predavanje na temu zelenih blagdana. Radionica je namijenja za odrasle ili za roditelje s djecom. Zelena Istra uputila je poseban poziv muškarcima, tatama, partnerima i muževima da se uključe u kreativnu radionicu.

Za događaj su potrebne prijave jer je broj sudionika ograničen. Prijavite se i osigurajte svoje mjesto na radionici na: ured@zelena-istra.hr.