Posjetili smo Buzet u potrazi za slatkom pričom. Njihovi proizvodi su slatki, ali većina ne sadrži šećer.  Riječ je o Delicia keksima.

Prije dvadeset i jednu godinu započela je slatka priča obitelji Horvat iz Buzeta. Krenuli su s idejom i željom da naprave vrhunski keks sa što kvalitetnijim zdravim sastojcima i bez bijelog šećera. Za razliku od industrijskih proizvoda, keksi se rade od svježeg tijesta. Otkad se tijesto zamijesi do pečenja ne smije proći više od 45 minuta. Ovisno o proizvodu koji se taj dan radi, dnevno se proizvede između 250 i 300 kilograma.

Svaki proizvod nađe svog kupca pa su tako keksi bez šećera danas vrlo traženi na tržištu.

Predanost i kvaliteta recept su za uspjeh koji su Dorijana i Dražen ostvarili.

Dorijana i Dražen ispunili su svoju želju i proizveli vrhunski keks bez šećera, danas najprodavaniji u Hrvatskoj. Njihov brend postao je sinonim za zdrave i kvalitetne kekse koji se proizvode u Istri.